Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου "Μινωικός Πολιτισμός και Γραφές",

Σας ενημερώνουμε ότι στις 25/4/15 μέρα Σάββατο όπως είχατε ενημερωθεί ότι θα κάναμε μια ξενάγηση στο Γιούκτα & Συμπόσιο κ.άλ το ακυρώνουμε και θα γίνει τον άλλο μήνα(Μάιος- θα ενημερωθείτε)
Ο λόγος είναι ότι αποφασίστηκε να γίνει μια εκπαίδευση στην πηλοπλαστική και στον τρόπο που οι Μινωίτες έφτιαχναν τις επιγραφές που ξέρετε από τα μαθήματα σε γραμμική Β γραφή

Έτσι προγραμματίζουμε το ερχόμενο Σάββατο 25/4 και ώρα 4μ.μ να βρεθούμε στο εργαστήριο πηλοπλαστικής της Σφακιανάκη Μαριάνθης στο χωριό Ασίτες "Pottery Studio- γαίηθεν".
Στο καθένα θα δοθεί πηλός για να φτιάξει 3 επιγραφές και 2 μπάρες αφού πρώτα σας δοθεί φωτοτυπία με το περιεχόμενο το οποίο θα πρέπει να χαράξετε με καθοδήγηση.
Θα προσφερθεί καφές κ.άλ. Όσοι δηλώσουν για να αποκτήσουν αυτήν την εμπειρία θα αφήσουν τις κατασκευές τους ώστε να ψηθούν την επομένη μέρα σε φούρνο και θα μπορέσουν να πάρουν τις επιγραφές μετά από συνεννόηση μας. Η εκπαίδευση αυτή θα κρατήσει περίπου 2-3 ώρες.
Όσοι ενδιαφέρεστε πρέπει να το δηλώσετε άμμεσα γράφοντας το όνομα και το τηλ σας για να επικοινωνήσουμε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, στο mail του Συλλόγου:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επειδή ο χώρος είναι για 25 περίπου άτομα πρέπει όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε άμεσα
Επιλπέον με μικρά σφραγίσματα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού
Η εκπαίδευση θα είναι δωρεάν Θα υπάρχει όμως ένα συμβολικό κόστος για τα υλικά
ενημέρωση και πιθανές αλλαγές θα έχετε και από την Ιστοσελίδα του Συλλόγου μας http://minoikigrafi.gr/
Το προσωρινό Συμβούλιο