Ενημέρωση

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας
Σας ενημερώνουμε ότι την καλοκαιρινή περίοδο αναβλήθηκε η εκδρομή που είχαμε ανακοινώσει Σπήλαιο Ειλειθυίας, Μινωικό Ναυπηγείο και μινωικό γεύμα στον Ιππικό όμιλο.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 4/10 /2015 ως εξής:

Τόπος συνάντησης Ιππικός όμιλος (στον Καρτερό) στις 10:45π.μ, στις 11 ξεκινάμε την αποστολή για το σπήλαιο της Ειλειθυίας (ξενάγηση στο χώρο, μετρήσεις κ.λπ ),
στις 12π.μ ξεκινάμε για το Μινωικό Ναυπηγείο ( στο χώρο θα γίνει ξενάγηση από το Γεωλόγο Στ. Μανωλιούδη).

Το βάθος στη θάλασσα είναι μικρό 1,5μέτρα, όσοι θελήσουν μπορούν να φέρουν Μαγιό και Μάσκα για να παρατηρήσουν λεπτομέρειες στην κατασκευή του.

Κατά τις 2μ.μ θα επιστρέψουμε στον Ιππικό Όμιλο για ένα μινωικό Γεύμα που θα είναι Κυκεώνας (για χορτοφάγους) ή Κυκεώνας με χοιρινό (για τους μη),
με κρασί και ψωμί Ζέας κ.λπ
Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους και τα πιθανά άτομα που θα τους συνοδεύουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης1/10/2015 στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του συλλόγου για να προετοιμαστούν οι μερίδες του γεύματος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 30/9 λίγη η προθεσμία για την συμμετοχή στο μάθημα παλαιών Μαθητών που θα γίνει στο 3ο Λύκειο στις 3/10 Σάββατο.

Με βάση τις μέχρι τώρα δηλώσεις 20 άτομα προκρίνετε το Πρωινό τμήμα 11-13:30.

Για το θέμα αυτό έχετε ενημερωθεί σε προηγούμενη ανακοίνωσηl, όσοι ενδιαφέρονται επιπλέον να δηλώσουν στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το προσωρινό Συμβούλιο